Taman Mulia

The Mulia Residences – Rumah teres tiga tingkat

🏢 Sebuah kawasan perumahan seluas 50 ekar yg terletak di Cyberjaya iaitu sebuah pembangunan moden di selatan lembah klang yg mempunyai 114 000 penduduk dan lebih 1 700 syarikat.

✈🚄 Pelbagai kemudahan rangkaian hubungan yg wujud bg memudahkan untuk sampai ke lokasi seperti Lebuhraya South Klang Valley, Maju Expressway, North South Expressway Central Link and Lebuhraya Damansara Puchong. Ianya juga berhampiran dgn stesen keretapi ERL dan MRT 2 (yg sedang dalam pembinaan) serta lapangan terbang KLIA & KLIA 2 yg hanya sekitar 30 km shj dr pembangunan ini.

🏘 Rumah teres tiga tingkat (ala-ala semi D) yang diinspirasikan dari konsep Rumah Kampung yg mengutamakan sistem pengudaraan semulajadi tanpa bergantung sepenuhnya dgn alat penghawa dingin.

🏞 Sebuah pembangunan yg mementingkan alam semulajadi dgn adanya tasik rekreasi yg dikelilingi dgn pelbagai jenis tumbuhan serta mempunyai laluan jogging dan penjalan kaki.

🏖 Kawasan pembangunan ini juga akan mempunyai sebuah Club House yg lengkap dgn pelbagai kemudahan utk kegunaan para penduduk spt kolam renang, gimnasium, gelanggang badminton/sepaktakraw dan taman permainan kanak kanak yang mana keseluruhan kawasan ini akan dilengkapi dgn sistem kawalan keselamatan 24 jam didalam kawasan berpagar.

🏥💼 Ianya juga berhampiran dangan pelbagai kemudahan awam seperti Hospital Putrajaya, Pusat membeli belah Alamanda dan IOI Mall, Sekolah / Kolej / Institusi pengajian tinggi, syarikat multinasional antarabangsa

📌 Keterangan Hartanah secara terperinci:
💵 Harga jualan adalah bermula daripada RM898,888 dan ke atas
🏠 Rumah yg dilihat seolah2 Semi D tetapi harganya adalah sama seperti rumah teres 
✔ Pegangan bebas
✔ Built-Up: 2,203 – 3,275 sqft
✔ Exciting Discounts & Rebates
✔ FREE Legal Fees & Stamp Duties (on SPA & Loan) – our panel solicitors
dan banyak lagi !!!!!

📞📲 Sila hubungi melalui telefon / sms/ Whatsapp untuk maklumat lanjut dan membuat temujanji untuk melihat rumah contoh ↩

Jual Beli Rumah Contact :
WAN 0129026198
FUAD
Ian Scott International, Putrajaya
REN 33776
IAN SCOTT INTERNATIONAL, PUTRAJAYA


100total visits,1visits today