Sukses Yang Sebenar

Selamat Pagi..!!!

Kemana mata ekau tu??.. hehe..

Pagi ni den pekena masak lomak cili api udang galah. Merah menyala. Sodap.

Masa makan udang ni, sedapnya.
Agaknya sodap jugak ehh kalau bawa Porsche ni, nikmat macam udang galah kot.

Saya cerita ni bukan la nak mengayat tapi nak mengingat diri bahawa ada hikmah dalam foto porsche tu.

POWER
OF
REAL
SUCCESS
CAN
HEAL
EVERYTHING”

Den kobaan… kalau nak sodap
kojo pun kono lah sodap.. kuat semangat untuk jadi Real Success…

Ada 6 perkara mustahak di atas

  1. Power – Kuasa kemahuan, kehendak, usaha, kerjabuat wajib dijalankan dengan tekun dan istiqamah.
  2. Real– Realiti, sebenar. Hendaklah berasaskan kepada realiti. Biasakan yg betul, betulkan yang biasa. Bukan berpura-pura berusaha.
  3. Success – Kejayaan yang nyata, yg sebenar, bukan dapat satu untung sudah puas hati. Perlu sukses mengikut apa yg dimatlamatkan.
  4. Can – Boleh. Malaysia Boleh😅. Orang boleh, saya mesti boleh. Jgn fedup, mengalah, tewas dan hancur.
  5. Heal – ini yg kita mahu. Menghapuskan, melegakan. Pandangan sosial, penghinaan, status, penghargaan akan hadir dgn sendirinta menghaluskan semua yang negatif dan mewujudkan yg positif.
  6. Everything – Semua perkara (kecuali yg tidak diizinkan Allah). Selesai perkara yg menjadi kekangan hidup. Dari keperluan fizikal hinggalah penghargaa.

Semua itu perlu digemblingkan SEDERAP melalui usaha @wanzproperty . Beli hartanah untuk pelaburan

hartanah

https://wanconsult.com
REN WAN IAN SCOTT International